Blacksmith
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contactformulier

De website is gloednieuw opgestart begin Maart 2021. Mocht er hier of daar wat mislopen of onduidelijk zijn dan horen we dat graag van jou via deze weg. Alvast bedankt daarvoor.

Heb je andere vragen betreffende deze website of de te koop aangeboden producten aarzel dan niet om die hier door te geven. Je kan een selectie van onze producten en hun kwaliteit ook eens checken in de Tattoo-shop van Timon Blacksmith te Binnenweg 3a, 2220 Heist-op-den-Berg.

Wil je een grotere hoeveelheid bestellen, dan kan je hier een offerte aanvragen. Vergeet dan niet de producten te vermelden, een schatting van de hoeveelheden, een eventuele periode en misschien ook je telefoonnummer.

Heb je interessante opmerkingen of suggesties, dan kan je ook die hier achterlaten.Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht om je bestelling geheel of gedeeltelijk te vernietigen en de goederen allen of een deel van de goederen terug te sturen dan heb je daar 14 dagen de tijd voor. Je kan dus eerst dit contactformulier gebruiken om ons te contacteren en te overleggen of je kan onmiddellijk overgaan tot het invullen van het herroepingsformulier.

Vriendelijke groeten,

Timon Blacksmith


Terug naar...

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x